Wat doet de OHG (ouderhulpgroep)?

30 augustus 2018

Er is ook een ouderhulpgroep zeer actief in onze school. De ouderhulpgroep bestaat uit 5 of 6 ouders van kinderen die ‘De Sprankel’ bezoeken. De ouderhulpgroep heeft als doelstelling de relatie van ouders met school te bevorderen en wel op zodanige wijze, dat de werkzaamheden van de ouderhulpgroep bijdragen aan het optimaal functioneren van het onderwijs. Zij zijn een ‘doe-groep’.

Er worden allerlei activiteiten door hen georganiseerd, indien nodig assisteren zij de leerkrachten bij bijzondere activiteiten. Op het programma staan o.a.; ‘Open-ochtend’, avondvierdaagse, sport- en speldag, kerstviering, sinterklaasfeest, Pasen, voorleeswedstrijd, verjaardag leerkrachten, korfbaltoernooi enz.
Ze proberen alles zo goed mogelijk te organiseren en hebben daar uiteraard regelmatig hulp van ouders/vrijwilligers bij nodig. 

Heeft u vragen, tips, opmerkingen, problemen, adviezen, ideeën of bent u tevreden, laat het ons dan weten. Op deze manier hopen ze, naast het onderwijs, activiteiten in ‘De Sprankel’ zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Namens het team is Juf Jolanda onze ouderhulpgroepcoordinator.