Ouderhulpgroep

Er is ook een ouderhulpgroep zeer actief in onze school.

De ouderhulpgroep bestaat uit 5 of 6 ouders van kinderen die ‘De Sprankel’ bezoeken. De ouderhulpgroep heeft als doelstelling de relatie van ouders met school te bevorderen en wel op zodanige wijze, dat de werkzaamheden van de ouderhulpgroep bijdragen aan het optimaal functioneren van het onderwijs. Zij zijn een ‘doe-groep’

Er worden allerlei activiteiten door hen georganiseerd, indien nodig assisteren zij de leerkrachten bij bijzondere activiteiten. Op het programma staan o.a.; Open dag, avondvierdaagse, sport- en speldag, Kerstviering, sinterklaasfeest, Pasen, voorleeswedstrijd, verjaardag leerkrachten, korfbaltoernooi enz.
Ze proberen alles zo goed mogelijk te organiseren en hebben daar uiteraard regelmatig hulp van ouders/vrijwilligers bij nodig. We rekenen erop dat we ook dit schooljaar weer een beroep op u kunnen doen.

Heeft u vragen, tips, opmerkingen, problemen, adviezen, ideeën of bent u tevreden, laat het ons dan weten. Op deze manier hopen ze, naast het onderwijs, activiteiten in ‘De Sprankel’ zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

De leden van de ouderhulpgroep zijn:

Voorzitter Els van der Stelt
  Anneke de Graaf
  Simone van de Vendel
  Rachel van der Gaag
  Sanne de Jong
  Annemieke Vermeulen

Vanuit het personeel neem juf Jolanda Visser deel aan de ouderhulpgroep. 

Heb je vragen of wil je graag meer informatie:
Laat het gerust weten aan Els van der Stelt (elsvanderstelt@hotmail.com) of Jolanda Visser (jolanda.visser@destroming.eu).