Ouderhulpgroep

Er is een ouderhulpgroep zeer actief in onze school. 

De ouderhulpgroep bestaat uit 5 of 6 ouders van kinderen die ‘De Sprankel’ bezoeken. De ouderhulpgroep heeft als doelstelling de relatie van ouders met school te bevorderen en wel op zodanige wijze, dat de werkzaamheden van de ouderhulpgroep bijdragen aan het optimaal functioneren van het onderwijs. Zij zijn een ‘doe-groep’.

Er worden allerlei activiteiten door hen georganiseerd, indien nodig assisteren zij de leerkrachten bij bijzondere activiteiten. Op het programma staan o.a.; Open dag, avondvierdaagse, sport- en speldag, Kerstviering, sinterklaasfeest, Pasen, voorleeswedstrijd, verjaardag leerkrachten, korfbaltoernooi enz.
Ze proberen alles zo goed mogelijk te organiseren en hebben daar uiteraard regelmatig hulp van ouders/vrijwilligers bij nodig. We rekenen erop dat we ook dit schooljaar weer een beroep op u kunnen doen.

Heeft u vragen, tips, opmerkingen, problemen, adviezen, ideeën of bent u tevreden, laat het ons dan weten. Op deze manier hopen ze, naast het onderwijs, activiteiten in ‘De Sprankel’ zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

De leden van de ouderhulpgroep zijn:

Voorzitter Anneke de Graaf
  Annemieke Vermeulen
  Simone van de Vendel
  Rachel van der Gaag
   
   

Vanuit het personeel neem juf Marlon van Tilborg deel aan de ouderhulpgroep. 

Heb je vragen of wil je graag meer informatie:
Laat het gerust weten aan Anneke de Graaf of Marlon van Tilborg (Marlon.vantilborg@destroming.eu).